dimecres, 26 d’abril del 2017

Benvinguts al bloc de l’espai migdia i extraescolars!

Servei de menjador i cuina pròpia.

Oferim el servei de menjador a totes les etapes educatives. El dinar s’elabora, diàriament,  a la cuina de l’escola i està gestionat per F.ROCA, S.L.

Compartim amb ells la idea de que el projecte alimentari a les escoles va més enllà de donar de menjar. Volem que els infants mengin d’una manera sana, equilibrada i adaptada a les diferents característiques personals, socials i culturals. Sempre, des de la màxima 
seguretat alimentària i rigor higiènic.

F.ROCA aposta, clarament, per la presència en els seus menús, de productes ecològics i de proximitat. Tots aquests  productes es sumen als productes d’alta qualitat que caracteritzen la nostra cuina com són l’oli d’oliva verge extra, les carns picades elaborades especialment per a nosaltres sense productes al·lergògens i sense conservants químics, el pollastre groc català, la vedella de Girona, el bacallà d’Islàndia i el iogurt La Fageda.

Pensem que l’Espai de Migdia és un moment del dia que ha de proporcionar als infants temps per a menjar i temps per a descansar, que ha de ser alliberador de la necessària atenció i esforç que requereixen les tasques escolars i que ha de permetre als infants reprendre la jornada a la tarda amb la millor disposició per tal d’afrontar la feina a l’aula. 

F.ROCA compta amb un equip de monitoratge que posa a l’abast dels infants activitats variades, lúdiques i educatives que ells mateixos poden escollir en funció dels seus gustos i preferències, del seu caràcter i els seus interessos procurant, en tot moment, que sigui una estona agradable i divertida pera tots els ens i nenes. És el que anomenem, Lleure Lliure.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada